Termeni și condiții

1.Definitii si Termeni

funcreative.ro – este denumirea comerciala a SC FUN CREATIVE SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Sibiu, Str. Lupeni, nr.5  avand numar de ordine in Registrul Comertului CUI: 42036409 / J32/2189/2019.

Vanzator – www.funcreative.ro

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda sau complecteaza un formular.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.funcreative.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre funcreative.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate www.funcreative.ro.

Site – magazinul online / website de prezentare gazduit la adresa www.funcreative.ro si subdomeniile acestuia si adresele suplimentare careredicrectioneaza catre www.funcreative.ro.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate decatre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.