Fă diferența între vizualizare și conversie cu un website performant.

WEBSITE

Website-ul este imaginea afacerii tale în mediul online, este esențial să ai un website pe măsura calității afacerii tale, creat special pentru a maximiza conversiile.

Pachete Website Prezentare

Alege pachetul potrivit pentru website-ul tău. Ai nevoie de asistență? Contactează-ne!

Alege pachetul

Alege un pachet care se potrivește nevoilor tale.
Start
€350
Premium
€690
Enterprise
€1090
DETALII & FUNCȚIONALITĂȚI
Platformă
WordPress
WordPress
WordPress
Timp realizare
15 zile lucrătoare
25 zile lucrătoare
20 zile lucrătoare
Design custom
Opțiuni aranjare elemente
3 revizii
Nelimitat
Nelimitat
Număr pagini
max. 4
max. 10
Nelimitat
Optimizare SEO on page
Limitat
Optimizare conținut și viteză de încărcare
Limitat
Certificat SSL
Redactare texte GDPR
Limitat
Compunere texte elaborate pentru conținut
Limitat
Asistență instalare email
Limitat
Adrese de email
Nelimitat
Nelimitat
Nelimitat
Elemente grafice
max. 3
max. 6
max. 12
Modul Cookie
Training administrare site
Număr revizii
1 revizie
5 revizii
8 revizii
Securizare
Formular contact
Management & păstrare securitate
Contra cost
Contra cost
Contra cost
5% reducere
Prețurile afișate sunt orientative și reprezintă o medie a prețului din pachetul ales. Dupa prima discuție unde vom stabili necesitățile și resursele dvs. vom reveni cu oferta aferentă care va conține prețul final.

De ce noi?

Transferăm afacerea ta într-un website sănătos.

După ani de experiență îti punem la dispoziție toate informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul anilor pentru a atinge obiectivele afacerii tale.

Transferăm business-ul tău în mediul online într-un website bine structurat, optimizat, de o calitate superioară și pregătit să convertească.

// Lumea vorbește...

Vorbele partenerilor

Razvan Rau
Razvan RauDeratizare DD Expres
Read More
Cu bucurie, recomand Fun Creative pentru serviciile lor de dezvoltare web. Echipa lor a creat un site captivant și funcțional pentru Deratizare DD Expres, depășind așteptările noastre. Comunicarea deschisă și abordarea personalizată au făcut colaborarea plăcută. Feedback-ul pozitiv al clienților noștri confirmă calitatea serviciilor Fun Creative.
Cristian Mincă
Cristian MincăCasa Hirsch
Read More
Colaborarea cu Fun Creative pentru marketing și crearea unui website a adus un succes remarcabil pensiunii mele. Echipa lor a dezvoltat un site web captivant, iar serviciile de marketing au atras mai mulți clienți. Recomand cu încredere Fun Creative pentru profesionalismul și transparența pe care o oferă.
Petre Călin
Petre CălinInfi Human Care
Read More
Colaborarea cu Fun Creative pentru marketing și web development a fost o alegere excelentă. Echipa lor talentată a creat un site web atractiv și funcțional, iar serviciile lor de marketing au generat rezultate remarcabile.
Alexandru Pozna
Alexandru PoznaPizza Jerry / Pizza Americana / Follies Club
Read More
Sunt o persoană de afaceri care detine mai multe resturante, pizzeri si inca cateva tipuri de afaceri in judetul Covasna. Eram destul de multumit de modul in care se miscau lucruruile, dar după ce am cunoscut Fun Creative , mi-am dat seama cât de folositori sunt ei pentru afacerea mea. Sunt foarte mulțumit de colaborarea și serviciilor oferite, promptitudinea și profesionalismul de care dau dovadă. Și cu aceast testimonial recomand Fun Creative la toată lumea , cine are nevoie de o echipă serioasă și profesională de încredere.
Carpatinn
CarpatinnHotel Azuga****
Read More
Partenerul nostru de incredere! Ne administreaza in totalitate imaginea si prezenta online. Am reusit impreuna sa crestem vanzarile si sa aparem printre primii in cautari…suntem la inceput de noiembrie si deja am vandut toate pachetele de 1 dec, Craciun si Revelion… suna bine ! E clar ca ceva merge si va merge in continuare cu siguranta. Multumim pentru deschidere, receptivitate si operativitate…Fun Creative un partener la superlativ 🥰

Nu ai timp să ne contactezi?

Nici o problemă, lasă-ne detaliile tale și te contactăm noi!